Over ons

ONGEDWONGEN, LEKKER ETEN

De charme van de streek ligt op uw bord

Uit eten gaan hoeft geen stijve bedoening te zijn. In 't Molenhuis komt u in een ongedwongen sfeer terecht, in een interieur dat het rijke verleden van de regio uitademt. U krijgt bij ons lekkere brasseriekeuken geserveerd, aan een eerlijke prijs. Tradities zijn onze kracht. We halen ze uit het kader waarin 't Molenhuis zich bevindt: de hele streek brengt u terug naar een tijd waarin alles nog met de hand werd gemaakt. We brengen dat gevoel ook naar uw bord: al onze gerechten zijn bereid met ambachtelijk vergaarde streekproducten.

ALLE KLASSIEKERS OP DE KAART


Van oervlaamse classics tot vaste waarden uit de mediterraanse keuken: 't Molenhuis heeft alle evergreens op de kaart staan.

DE STREEK


Qua kaart en inkleding past 't Molenhuis perfect in de streek. In de buurt bevinden zich de Stenen Molen en de Rosmolen, twee achttiende-eeuwse monumenten die de regio zijn tijdloze charme geven. De bevalligheid van de streek zult u ook proeven op uw bord, want wij kopen onze ingredi├źnten in bij lokale landbouwers en handelaars.

Ons team heet u welkom


Wij zien u graag terugkomen. Daarom zorgt ons ervaren team ervoor dat uw eerste kennismaking onvergetelijk is. Alles wordt met de glimlach geserveerd. Met een snelle, correcte bediening. Wij doen er alles aan om u in een ongedwongen sfeer te laten genieten van uw lunch of diner.

Eerlijke streekproducten


In 't Molenhuis eet u gerechten gemaakt uit ambachtelijk geteelde streekproducten. Wij profiteren van het agrarische karakter van de streek om u het lekkerste wat de regio te bieden heeft ook vers op uw bord te brengen. Geen stijve haute cuisine, maar lekker eten aan een eerlijke prijs.